sâmbătă, 12 noiembrie 2011

_ _ _ _Linie intrerupta_ _ _ _


            Nu vi s-a intamplat niciodata sa incepeti o prietenie cu o persoana pentru ca tindeati sa credeti ca o cunoasteti si bazandu-va pe acest lucru, sa esuati totusi? Cu siguranta.

            De cele mai multe ori ajungem intr-un punct in care suntem dezamagiti de propria noastra decizie...si anume aceea de a creea o prietenie intrerupta de anumite...INTERESE PERSONALE! Mereu dam, dam...poate nu ne asteptam neaparat sa ni se dea inapoi, dar cel putin am aprecia cu siguranta daca persoana aceea nu ar incepe sa se arunce spre interesele ei, fara sa ii pese macar putin ca si noi avem sentimente, dand clar dovada de invidie si gelozie, crezand ca noi vom ajunge la ceea ce ea ar putea detine cu poate mai putin efort decat noi. Si pana la urma ce? In incercarile disperate a acelei persoane de a ajunge la ceea ce "ii apartine", ne raneste, nu ii pasa, defapt...nu da nici macar doi bani pe ceea ce noi simtim sau traim in acele momente, chiar daca i s-ar putea intampla la fel, refuza sa gandeasca din aceasta perspectiva. Ei bine, lucrurile iau o alta turnura atunci cand noi ne dam seama de interesele acelei persoane, iar daca avem aceleasi "tinte", TREBUIE sa ne reimprospatam fortele si sa fim mult mai ageri ca inainte, sa nu ne dam batuti, chiar daca ne dam seama ca din aceasta cauza vom pierde un prieten. Un prieten fals, de care oricine (hai sa fim seriosi, cine are nevoie de asa ceva?) s-ar putea lipsi. O astfel de prietenie se poate numi la fel de bine o linie intrerupta. O linie intrerupta e una care nu poate fi legata din cauza lipsei ei de continuitate. Nu ne ajuta cu nimic un prieten care doar lupta pe cont propriu, chiar daca se pune problema ca i-ai invadat acel "spatiu" de "E TERITORIUL MEU AICI!". Ca prieten, ar trebui sa inteleaga ca asa ceva e mereu posibil, daca nu erai tu, putea fi altcineva in locul tau, deci tot se intampla!

 

             Ceea ce e important de inteles...nu merita sa risti sa te "sacrifici" de dragul acelei persoane, vezi Doamne sa nu cumva sa o superi. Nu spun nici ca nu trebuie sa iti pese. Spun doar ca...daca ti la ACEL CEVA, nu te da batut/a...LUPTA!!! Fara efort si lupta, nu poti obtine nimic!!! Nu irosi totul de dragul unei linii intrerupte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu