marți, 18 octombrie 2011

Ganduri colorate!


            Haha ... e foarte funny sa te trezesti visand ca mananci capsuni in mijlocul toamnei :D... Daaar! E un gand in culori! Iti amintesti poate ce ai simtiiiiiit pentru EL/EA...pff, si nu i-ai spus, dar totusi, au fost sentimente puternice...GANDURI COLORATE! 

            Totul se termina cu bine atunci cand nu ne inchidem in noi si nu ne invinuim! E frig sau cald, gandul tau zboara la culori de vara, te duc cu gandul la mare, soare, plaja, bronz! De ce sa nu visam in culori atunci cand avem aceasta posibilitate? De ce apelam doar la culorile alb/negru? Viata nu-i asa frumoasa in doar 2 culori! Avem dreptul de a o colora in culorile NOASTRE! Pai hai sa nu irosim aceasta sansa. Avem putere, forta de a face o lume colorata! Ce conteaza ce spun cei din jurul nostru atata timp cat noi stim ca facem the right thing! Cand lumea va vedea rezultatul muncii noastre va fi foarte entuziasmata, dar pentru asta trebuie sa muncim din greu! Sunt momente frumoase dar si grele in viata fiecarui om. Dar orice lucru are scopul lui in viata noastra. Daca se intampla ca o persoana sa iti spuna un lucru negativ, nu-i sfarsit de lume! Adopta o atitudine corecta, nu te lasa influentat de bataia vantului, nu-ti indrepta privirea de la ceea ce vrei sa obti! Permite-ti sa visezi, dar sa visezi MARE! si colorat! Un vis sec niciodata nu se va indeplini. Crede in puterea unui vis! Ia fiecare lucru rau sau bun din viata ta si adauga-l unui puzzle. Ce vei obtine? O viata colorata? Sau monotona? Daca e monotona, vei putea observa ca sunt si cateva piese lipsa. De ce? De la prea multe ingrijorari in momentele de cumpana. Nu te ingrijora, nu acesta e rolul tau pe acest pamant. Rolul tau e sa ai vise mari, pe care sa le urmezi, sa fi multumitor in orice lucru, negativ sau pozitiv. Fiecare situatie (buna/rea) isi are locul in puzzle-ul din fata ta. Alcatuieste-l mintal, sigur te va ajuta, mereu da rezultate! Nu te teme atunci cand vine ploaia si nu ai umbrela. Cum florile au nevoie de apa ca sa creasca si sa se hraneasca, asa si noi avem nevoie de cate o ploaie in gandurile si sentimentele noastre. 

 

          Oricat de greu ar fi, nu uita ca cel mai frumos lucru e sa gandesti colorat! Nu te rezuma doar la culori monotone. Mereu sa ai zambetul pe buze, chiar daca treci prin incercari permite-ti sa vezi doar partile frumoase, gandeste-te mereu la puzzle-ul pe care il ai de alcatuit si sa ai mereu...GANDURI COLORATE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu