sâmbătă, 15 octombrie 2011

In proces de topire !


            E doar toamna...dar tot frig e! E parca din ce in ce mai frig si nu iti mai gasesti starea, te stresezi din cauza frigului, creierul parca nu mai functioneaza asa cum ar trebui, poate si inima incepe sa-ti cedeze din cauza temperaturii uneori cu minus. Dar stiti ce? Exista o solutie atat de simpla la aceasta problema! CALDURA!

           Da, de parca ne-am putea instala un calorifer pe sub haine! (hahaha) Nu la asta ma refer. Caldura care poate topi gheata din jurul nostru este dragostea! Cum ar fi daca de fiecare data cand ne raneste o persoana i-am purta pica si i-am dori tot raul? Ne-ar raci, ne-ar lasa pusti. Asta se intampla si afara. Frigul invadeaza in noi, ne raceste sentimentele si ne lasa pusti. Tratament exista, chiar daca uneori e mai dificil. Poate nu iti vine sa iubesti toti oamenii, chiar daca ti-au gresit sau te-au ranit profund. Dar daca tu nu oferi iertare in inima ta, nu vei avea pace, chiar daca tu vei pretinde asta. Iertarea trebuie sa fie completa pentru ca tratamentul sa fie profund. De multe ori ne e atat de greu sa iertam persoanele care ne-au ranit, incat lasam ca timpul sa ne vindece ranile. Dar asta defapt e o amagire, timpul nu ni le va vindeca, doar ne va face sa uitam temporar de ele. Ele se vor afla tot acolo, asteptand ca NOI sa le vindecam! Cum putem face asta daca noi doar le ignoram? Sa oferim iertare e unul dintre cele mai sublime sentimente pe care omul le poate experimenta. Dragostea vine in urma acestui experiment, ea este cea care ne va da caldura interioara. Cum adevarata frumusete vine din interior spre exterior, asa si caldura adevarata vine din interior spre exterior! Trebuie sa luptam sa o avem!

          Nu trebuie sa lasam nicio bariera sa se pune intre noi si dragostea ce trebuie sa le-o purtam celor din jurul nostru, chiar si celor pe care nu ii cunoastem atat de bine! Suntem in stare sa facem asta, asa ca hai sa o facem pana la capat, cu EXCELENTA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu