sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Rece...

Zbor spre cer in cometa stelara. 
Vise pierdute, tacere amara. 
Sentimente uitate undeva in departare
 in momentul in care ura apare. 
Uiti cine esti si nu te gandesti 
ca tu ai puterea sa iubesti si sa ranesti, 
te pierzi in cuvinte,
 ranesti si se simte.
 In oglinda schimbi cu tine o privire
in ochi ti se intrepatrunde o ultima slipire.
 Mirobolantul se scufunda in necunoscut,
 iar tu o iei pe calea unui nou inceput!


Se face lumina cand bezna dispare si visele tale se spulbera. Uiti ca ai fost acum cateva ore ranita, uiti ca te-a durut cand ai vazut ca ai fost mintita, tradata. Uiti vorbele care ti-au fost adresate doar de dragul a ceea ce ar fi putut fi. Nu realizezi nici acum cat timp ai pierdut, renunti sa gandesti dintr-o alta perspectiva, te ti de firul care atarna de pe raftul unde zac celelalte amintiri care iti aduc aminte poate de momentele cand totul era bine, placut.

Iti amintesti de parfumul acela bizar, care te imbia si te facea sa te simti bine. Ii spuneai mereu sa micsoreze doza cand tu defapt doreai sa o mareasca. Iti placea cand adormeai si aveai la ce sa te gandesti, iar acum realizezi ca mergi la culcare cu ganduri pale... Ganduri care nu mai au nimic in comun cu ceea ce era acum o seara, cand sperai ca totul va reveni la normal. Ai fost pusa in mijlocul unei situatii din care nu aveai scapare, dar acum ca ai iesit esti pusa in fata unei situatii cu totul necunoscute, esti victima unei farse necondimentate, esti pusa in fata realitatii si nimic nu coincide cu ceea ce iti amintesti.
Chiar daca durerea pare sa nu se mai termine, increderea ca maine va fi o noua zi, poate una mai buna, te face sa surazi. Ai incredere !

 Rece trece, toate trec. Va fi mai cald...la vara. ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu